LOGIN
  • login
  • 0

Termeni si conditii

Importatorul unic si reprezentantul marcii Finnley's pentru Romania:

S.C.  HAIR COLORS S.R.L.

CUI:  RO37864871

Nr.Reg.Com.  J30/780/2017

str. Iuliu Maniu, nr.15

440115, loc. Satu Mare

telefon: 0742 217600

 

1. Continutul ofertei on-line

SC HAIR COLORS S.R.L. este proprietara drepturilor intelectuale asupra conținutului acestui site incluzând baza de date, informaţii şi fotografiile afişate. Vă rugăm să ne semnalaţi orice încălcare a acestei declaraţii  la office@haircolors.ro Nu ne asumăm răspunderea pentru conţinutul paginilor web conexe. Accesarea paginilor web conectate la pagina www.haircolors.ro se realizeaza pe riscul utilizatorului. Autorii nu-şi asumă garanţie pentru actualitatea, corectitudinea sau calitatea informaţiilor puse la dispoziţie. Pretenţiile de garantare faţă de autori, care se referă la asemenea pagube materiale sau intelectuale, cauzate de folosirea sau nefolosirea informaţiilor oferite sau de folosirea informaţiilor incomplete sau greşite, sunt în principiu excluse, daca nu se dovedeşte rea voinţă sau neglijenţa autorilor. Toate ofertele sunt fără obligativitate. Autorii îţi rezervă dreptul schimbării, completării sau ştergerii temporare sau definitive a unei părţi ale paginilor sau întreaga ofertă, fără anunţarea prealabilă. Produsele prezentate au caracter informativ, nu prezinta obligativitate.

Folosirea, fara acordul scris al proprietarului Hair Colors SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.keyracolors.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Hair Colors SRL fara acordul scris al acesteia.

 

2. Politica de confidenţialitate

SC HAIR COLORS SRL este operator de date cu caracter personal și este inregistrat la ANSPDPC cu numarul 17700. Ca urmare a desfășurării prezentei activități de vânzare, prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la clienții sai a datelor personale necesare executării contractului incheiat intre parți și se obliga sa respecte dispozițiile Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (679/2016). Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. De asemenea, pentru executarea contractului incheiat intre parți, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat, care va livra produsele. Datele introduse în timpul procedurii de comandă sunt necesare pentru evidenţa comenzilor, completarea facturii şi expedierea produselor comandate. Odată cu citirea şi acceptarea  “Termeni şi Condiţii”  sunteţi de acord ca datele furnizate de Dumneavoastră să fie folosite pentru întocmirea documentelor de vânzare(factura etc.), a documentelor de expediere (AWB colet, etc.).

Prin completarea datelor în formularul de comandă, cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Hair Colors  SRL prin magazinele online www.haircolors.ro si www.keyracolors.ro  și își dă acordul expres și neechivoc, ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate in scopurile mentionate mai jos.

Prin citirea documentului ați luat la cunoștintă faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: 440115  Satu Mare, str. Iuliu Maniu  nr.15,  sediul  SC Hair Colors SRL, puteți solicita să vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau  nu procesate.

Datele prelucrate de catre SC Hair Colors SRL

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
- Nume și prenume
- E-mail
- Număr de telefon
- Detalii de facturare și plată

Motivul colectarii de date:

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a vă oferii servicii de vânzare / garanție.

Comenzi efectuate prin magazinele online www.haircolors.ro si www.keyracolors.ro

- Nume și prenume – necesare pentru livrarea produselor comandate
- Adresa de e-mail -necesar pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii.
- Număr de telefon – necesar pentru a vă contacta dacă apar probleme la livrarea produselor comandate
- Adresa de livrare – necesar pentru livrarea produselor comandate
- Adresa de facturare – necesar pentru a vă emite factura fiscal

Terte Parti

Furnizorii de servicii cu care colaborăm pentru a ne desfășura activitatea sunt:

www.euplatesc.ro – furnizor de servicii de plată online

Nemo Expres, Urgent Cargus - furnizori de servicii de curierat

Perioada pentru care sunt păstrate datele cu caracter personal
Pentru comenzile plasate pe www.haircolors.ro si www.keyracolors.ro , datele dumneavoastră personale cuprinse în documentele financiar-contabile vor fi păstrate 10 ani, conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Drepturile clientului:

- Dreptul la acces
Aveți dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizați, de a primi informații cu privire la datele respective și la modul sau scopul prelucrării.

 - Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor
Aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest fel va avea un impact asupra modului în care procesăm comanda dumneavoastră.

De exemplu:

Dacă ne restricționați acesul la adresa dumneavoastră, vom fi în imposibilitatea de a vă livra produsele prin servicii de curierat.

Dacă ne restricționați accesul la numărul de telefon, nu vom putea lua legătura cu dumneavoastră, iar fima de curierat nu va prelua coletul spre livrare.

 - Dreptul la rectificare
Aveți dreptul de a rectifica date incorecte, inexacte sau să completați datele existente in orice moment printr-un mail la office@haircolors.ro .

-  Dreptul la portabilitatea datelor
Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat intr-un format structurat, în mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite către un alt operator.

 - Dreptul de a șterge
Aveți dreptul de a cere ștergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate (cu exceptia situațiilor în care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fără întârzieri nejustificate. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont printr-un mail la office@haircolors.ro .

- Dreptul la opoziție
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal, pentru motive întemeiate și legitime. Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care au fost procesate datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail office@haircolors.ro .

 

Vă protejam informațiile personale folosind măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorectă, acces neautorizat, dezvăluire și modificare.

 

Ca parte a angajamentului nostru continuu față de securitatea datelor:
• efectuăm periodic evaluări ale riscurilor pentru toate sistemele informatice
• inventariem și gestionăm sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viață
• instruim personalul în materie securitate a datelor
• utilizăm soluții de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja împotriva atacurilor de tip malware sau virus
• păstrăm copii de rezervă ale sistemelor de informații critice pentru a evita pierderea datelor
• monitorizăm traficul de rețea pentru activitați dăunătoare sau suspecte, pentru a identifica rapid și a răspunde la amenințări.

 

3. Garanţia produselor

Garanţia se referă exclusiv la defectele de fabricaţie, în cazul în care produsul nu prezintă urme de lovituri, urme de deteriorare de orice natură etc. Problemele apărute în urma întrebuinţării neconforme nu pot fi revendicate ca probleme de garanţie. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube materiale, morale sau de orice altă natură, produse în timpul întrebuinţării sau întrebuinţării neconforme al produsului. Fiecare produs contine atasat (lipit) instructiunile de utilizare. Produsele considerate cu defecte de fabricaţie se schimbă sau se returnează contravaloarea produsului dacă din diferite motive schimbul nu se poate efectua. Restituirea sumelor de bani din diferite motive, se face exclusiv pe cont un bancar deschis la orice bancă de pe teritoriul României, apartinând persoanei fizice sau juridice care a efectuat comanda, în termen de maxim 10 zile. Documentul de vânzare se eliberează în momentul expedierii şi se întroduce în fiecare colet. O eventuală lipsa a documentului de vânzare se va semnala în 10 maxim zile de la momentul achiziţiei. Reclamaţii ulterioare nu putem soluţiona. Problemele  de garanţie se semnalează întâi la noi prin email sau telefonic, cu specificarea numărului documentului de vânzare. Produsele considerate defecte şi acceptate pentru schimb vor fi însoţite obligatoriu de documentul de vânzare în original (copie xerox), de o mentionare scrisă a defectului constatat. Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastra de a asigura garanţia.

Garanţia produselor este in conformitate cu Legea 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator. Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este:  

                                                                               

Numarul trecut in interiorul pictogramei reprezinta numarul de luni al duratei de utilizare al produsului din momentul deschiderii. Exemplu: 12M – produsul poate fi folosit in timp de 12 luni din momentul in care a fost deschis. Se pot intalni si alte cifre in functie de fiecare produs: 6M, 18M, 24M, 36M, etc.  

Schimbul produselor defecte se efectuaza la punctul de lucru al firmei. Costurile de transport în cazul produselor defecte sunt suportate de SC HAIR COLORS S.R.L. în termen de 30 zile de la data cumpărării.

 

4. Informaţii privind plata şi livrarea produselor

Livrarea coletelor se efectuează între 1-2 zile lucratoare. În localităţile care sunt în afara în reţelei de acoperire a firmei de curierat, livrarea poate dura 3 zile. Puteţi opta pentru patru forme de plată: ramburs, ordin de plată în avans, online cu card bancar, plată şi preluare personală la sediul firmei din Satu Mare.

- Ramburs: La această modalitate de plată achitaţi contravaloarea coletului în momentul primirii lui. Chitanţa ramburs se eliberează de către firma de curierat NEMO Expres. Aceasta chitanţă este perfect valabilă cu factura emisă de SC Hair Colors S.R.L.  Taxa de livrare cu ramburs este de 16 lei şi este inclusă pe documentul de vânzare. Taxa este valabilă pentru colete până la 1 kg !!! Nu există posibilitatea desfacerii coletelor înaintea achitării sumelor de ramburs! Vă asiguram ca tratăm cu seriozitate maximă împachetarea şi expedierea coletelor, puteţi să fiţi siguri că primiţi exact ceea ce comandaţi. Considerăm neîntemeiată refuzare coletului pe diverse motive care nu ne aparţin şi ne rezervăm dreptul de a solicita în asemenea situaţii plata contravalorii transportului şi returul acestuia la sediul nostru în valoare de 32 lei cu TVA inclus. 

- Ordin de plată în avans: La această modalitate de plată coletul cu comanda Dumneavoastră se expediază în momentul confirmării plăţii. Toate informaţiile necesare plăţii o găsiţi pe formularul de confirmare a comenzii care o primiţi automat pe adresa de e-mail. Taxa de livrare în aceasta situatie este de 10 lei şi este inclusă pe documentul de vânzare. Taxa este valabilă pentru colete până la 1 kg. 

În conformitate cu unele promoţii, livrarea poate fi gratuită pe perioada promoţiei.

PROMOTIA ACTUALA  

Valabilitatea promotiei: pana la 31 Decembrie 2019.

* LIVRARE GRATUITĂ - pentru comenzi a căror valoare depăşeşte 199 lei şi greutatea coletului este sub 5kg. Pentru colete cu greutate mai mare de 5 kg, clientul plateste doar diferenta de la 5 kg in sus la tariful de 0,85 lei/kg.

 

5. Returnarea produselor si restituirea sumelor.

Returnarea produselor se face numai după contactarea telefonică sau prin e-mail a reprezentantului SC Hair Colors S.R.L. şi după confirmarea solicitării de returnare. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, în ambalajul original şi în aceeasi stare în care au fost receptionate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Produsele trebuie să fie expediate direct la sediul nostru din Satu Mare, str. Iuliu Maniu nr.15, jud. Satu Mare. Este absolut necesară înapoierea produsului împreună cu factura fiscală originală. Contravaloarea produselor returnate vor fi restituite integral (fara costurile de livrare). În cazul în care produsul a fost livrat promoţional gratuit clientului, costul livrării va fi facturat separat şi va fi scăzut din valoarea produsului.

Nu putem accepta colete trimise cu ridicare de la oficii poştale.

Restituirea sumelor de bani din diferite motive, se face exclusiv pe un cont bancar deschis la orice banca de pe teritoriul României, apartinând persoanei fizice sau juridice care a efectuat comanda, în termen de maxim 10 zile.

Afla

cele mai noi

promotii
Inscrie-te pentru a afla cele mai noi promotii!